Pàgines

diumenge, 16 de setembre del 2012

Tornada de vacances

Ja s'han acabat les vacances, quina llástima! Que bé que estava!, però com tot, s'ha d'acabar per tornar a començar.
Tornem a la normalitat, els nens a l'escola i jo també també amb ganes de començar les classes de patch i fer coses noves.
He estat de vacances a Blanes, i buscant botiguetes de patchwork, va donar la casualitat, que aquests dies feien una exposició de patchwork de les alumnes del taller "Te i Teles" de la Juliet Trull, hi havien treballs molt bonics, la majoria estaven fets a mà. La Juliet, és una senyora encantadora, i amb el seu permís vaig fer unes fotos per penjar-les al blog.

Y se han terminado las vacaciones, que pena! Con lo bien que estava!, pero como todo, se tiene que terminar para volver a empezar.
Volvemos a la normalidad, los niños a la escuela y yo también con ganas de empezar las clases de patchwork i hacer cosas nuevas.
He estado de vacaciones en Blanes, y buscando tiendas de patchwork, dio la casualidad que esos dias hacian una exposición de patchwork de las alumnas del taller "Te i Teles" de Juliet Trull, habian trabajos muy bonitos, la mayoria estaban hechos a mano. Juliet, una señora encantadora, y con su permiso hice unas fotos para colgarlas en el blog.





























Aquesta colxa la va fer la Juliet, i hem va explicar que és de la seva neta i la va fer amb tots els seus vestidets  de quan era petita, molt bonica.
Fins aviat.


Esta colcha la hizo Juliet, y me contó que es de su nieta i la hizo con todos los vestidos de cuando su nieta era pequeña, muy bonita.

Hasta pronto.

2 comentaris:

  1. Benvinguda a la vida quotidiana, ens veiem aviat. L'exposició es veu molt xula i l'últim quilt m'encanta i un que és la roba de base de quadrets i de casetes aplicades, també m'agrada molt. Petonets.

    ResponElimina
  2. Benvinguda a la "normalitat" si, ultimament tot es una normalitat relativa... jajaja

    Petonets !!

    ResponElimina